Χανιά: Αναζητήσεις για 8άχρονη, η επιμέλεια της ανατέθηκε στη γιαγιά της- Απομακρύνθηκε απο τη μητέρα της

Αναζητήσεις για την 8άχρονη Αντωνία απο τα Χανια. Με δικαστική απόφαση η επιμέλεια της ανατέθηκε στη γιαγιά της λόγω “ασταθούς” οικογενειακού περιβάλλοντος.
AdTech Ad
Αναγγελία Amber Alert εκδόθηκε για την αναζήτηση της 8άχρονης Αντωνίας απο τα Χανιά. Δεν πρόκειται ωστόσο για αρπαγή αλλα για παραβίασης δικαστικής απόφασης με την επιμέλεια της ανηλικης να εχει ανατεθεί στην γιαγιά -μητερα το πατερα- ο οποίος επίσης αναζητείται, καθως οι γονείς της είναι “χρήστες”.

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00, απομακρύνθηκε η Αντωνία Α., 8 ετών από τη μητέρα της, η οποία δεν ασκεί την επιμέλειά της, από την περιοχή Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου. Η Αντωνία Α., έχει ύψος 1,05 μ., ζυγίζει 35 κιλά, έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση της, καθώς η παραμονή της μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά της θέτει σε κίνδυνο την ανήλικη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Η ανήλικη, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, απομακρύνθηκε απο τη μητέρα της, η οποία τη μετέφερε στο σπίτι της μητέρας της- γιαγιά της 8άχρονης- στο Ρέθυμνο Ωστόσο, εκτιμάται οτι άμεσα η μητέρα της θα την επιστρέψει στο σπίτι της πεθεράς της, στην οποία έχει ανατεθεί και η επιμέλεια της, μέχρι η ανήλικη να επιστρέψει, κρίνεται λόγω των ειδικών συνθηκών της οικογένειας, ότι η 8άχρονη Αντωνία βρίσκεται σε περιβάλλον που δεν της παρέχει ασφάλεια.