“Προυσχή! Τώρα περνάει ο πρωθυπουργός. Ημιανάς! Πέρασε»

Περιπέτεια με την.. Ασφάλεια του Πρωθυπουργού για τον πρώην Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη.

O Σταύρος Θεοδωράκης αναδημοσίευσε την καταγγελία του πρώην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, καθηγητή Διομήδη Σπινέλλη, στην προσωπικη σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο, ο οποίος φωτογράφισε την αυτοκινητοπομπή του Αλέξη Τσίπρα και βρέθηκε να ελέγχεται απο άνδρες της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού.

..”τρεις άνδρες με πολιτικά ζήτησαν να ψάξουν την τσάντα μου, πήραν την ταυτότητά μου και αξίωσαν επιτακτικά να δουν τις φωτογραφίες που είχε το κινητό μου τηλέφωνο και να διαγράψω τις φωτογραφίες της αυτοκινητοπομπής”..

Ο Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό, ενω άφησε να εννοηθεί πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δημόσια εικόνα του.

Ανταδημοσίευση: «Χθες στις 9:20 το πρωί είδα στη διασταύρωση Χέυδεν και Πατησίων μια αξιωματικό της Τροχαίας με τρία αστέρια στις επωμίδες της να εκτελεί χρέη τροχονόμου για να περάσει η αυτοκινητοπομπή του κου πρωθυπουργού (…) Έβγαλα λοιπόν με το κινητό μου τηλέφωνο μερικές φωτογραφίες την ώρα που πέρναγαν σαν αστραπή τα μαύρα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες της συνοδείας. Τι το ήθελα; Ένα λεπτό αργότερα με σταμάτησαν τρεις άνδρες με πολιτικά. Μου είπαν ότι ήταν της Ασφάλειας (…) Mου ζήτησαν να ψάξουν την τσάντα μου, πήραν την ταυτότητά μου και αξίωσαν επιτακτικά να δουν τις φωτογραφίες που είχε το κινητό μου τηλέφωνο και να διαγράψω τις φωτογραφίες της αυτοκινητοπομπής (…)».

Η καταγγελία είναι του καθηγητή Diomidis Spinellis (πρώην Γ. Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων). Λίγες ώρες μετά, το βράδυ, στον ίδιο δρόμο, μια συμμορία χουλιγκάνων έκαψε τρία τρόλεϊ και κανένας αστυνομικός δεν εμφανίστηκε. Χέυδεν και Πατησίων όμως, απειλήθηκε η εικόνα του πρωθυπουργού και η επέμβαση ήταν αστραπιαία. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει ότι ο κ.Τσίπρας πάει περπατώντας στο γραφείο ή έστω με τη μοτοσυκλέτα που είχε και στη Νίσυρο όταν γνώρισε τον κ.Καμμένο. Άλλωστε, όπως είπε και στην Κρήτη «εμένα που με βλέπετε έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με τους αγρότες». Να κατεβάσουν, λοιπόν, τις κάμερες στο Ηράκλειο και τα κινητά στην Πατησίων.

Προυσχή! Τώρα περνάει ο πρωθυπουργός. Ημιανάς! Πέρασε”.

Theodorakis-epeisodio