Παραδόθηκε ο δράστης- Για χρέος 150€ για οικοδομικά υλικά η αφορμή

Παραδόθηκε ο δράστης ο οποίος σκότωσε έναν 59άχρονο Αλβανό οικοδόμο. Ισχυρίστηκε ότι του χρωστούσε 150 ευρώ για οικοδομικά υλικά.

Παραδόθηκε ο Κύπριος, δράστης του εγκλήματος στη Λούτσα (21/12-10.00) με θύμα 59άχρονο οικοδόμο, ο οποίος μετά την πράξη του ειχε διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οικοδόμοι, οι δυο ανδρες, δούλευαν σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, με τις σχέσεις τους να εχουν φτάσει σε ακραία οριακό σημείο. Ο 59άχρονος από την Αλβανία εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενο κτίριο, ιδιοκτησίας εα Αστυνομικού, στη Αρτέμιδα. Ο 50άχρονος  Έλληνας, κυπριακής καταγωγής, διέμενε στην ίδια περιοχή, το πρωί της Τετάρτης  (21/12-10.00) πήγε στην οικοδομή και κάλεσε τον 59άχρονο να κατέβει. Ακολούθησε έντονο επεισόδιο και συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών. Ο δράστης αποχώρησε πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό δίκαννο. Ενω το θύμα βρισκόταν στο δρόμο έξω από την οικοδομή – σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- πυροβόλησε δύο φορές τον 59άχρονο στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο δράστης, μετά την πράξη του, διέφύγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ύστερα από επικοινωνία μαζί του, πείσθηκε και παραδόθηκε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούσαν.

Ο δράστης με τη δικογραφία σε βάρος του μετήχθη στον Εισαγγελέα.