Προθεσμία ζήτησε κι έλαβε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Γιάννη Μάρκου

Ενώπιον του Ανακριτή μετήχθη ο 25χρονος Π.Κ., μάγειρας, δράστης της επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη (03/11) προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και να αναπτύξει τους ισχυρισμούς του, ενώπιον του Ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση , ζήτησε κι έλαβε ο 26χρονος Π.Κ. ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 58χρονο επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Ο ίδιος, αρνείται την κατηγορία, όπως του αποδίδεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τον νομικό όρο της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αυτό που μας απασχολεί είναι η υγεία του παθόντος, να καλυτερεύσει», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο 26χρονος είχε συλληφθεί το Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ είναι ενεργός και δραστηριοποιημένος συνδεσμίτης . Μετά την αιματηρή επίθεση στον 58χρονος επιχειρηματία, ο Π.Κ κρυβόταν μέχρι να παρέλθει το Αυτόφωρο. Το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) μετέβη συνοδεία του δικηγόρου του στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς όπου και παραδόθηκε .

«Θα με φάνε, δεν πρόκειται να με ξαναδείς»

Η θεία του 26χρονου, αναφερόμενη στη μητέρα του δράστη, περιέγραψε (31/10), «Χάλια είναι η γυναίκα. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του, ”θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς”».