Κηφισιά: Παραδόθηκε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου

Με τις αναζητήσεις να έχουν περιορίσει τις κινήσεις του, ο 25χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα εμφανίστηκε και παραδόθηκε στις Αρχές

Στο ΤΑ Κηφισιάς, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, εμφανίστηκε οικειοθελώς και παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) ο 25χρονος Π.Κ. δράστης της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Η Αστυνομία με ένταλμα σύλληψης στα στοιχεία του, αναζητούσε τον 25χρονο Π.Κ στα Δυτικά προάστια όπου διαμένει και την Αργολίδα, τόπο καταγωγής του .

Ο 25χρονος Π.Κ είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Ενώ είναι γνωστός ως οργανωμένος συνδεσμίτης με συμμετοχή σε επεισόδια, χωρίς ωστόσο να έχει απασχολήσει για Αθλητική Βία. Το πρωί της Δευτέρας (31/10-11.00) ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση.

Για την υπόθεση, έχει συλληφθεί και κρατείται ο 19χρονος φίλος του δράστη, με το όχημα του οποίου αποχώρησαν μετά την αιματηρή επίθεση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (02/11).

Το θύμα της επίθεσης, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Ιδιωτικό θεραπευτήριο σε καταστολή, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο ζωής.