Προσωρινή λύση για τα τροφεία των Αστυνομικών σκύλων, με… χορηγία εφοπλιστη

..”τέθηκε το ζήτημα που έχει ότι προκύψει, με την καθυστέρηση καταβολής αποζημίωσης για τις τροφές αστυνομικών σκύλων οι οποίες έχουν εξαντληθεί και δεν έχει εκδοθεί σχετικό κονδύλι για νέα προμήθεια (..)
Εξαιτίας της κατάστασης και προκειμένου αποφευχθούν Υπηρεσιακές δυσλειτουργίες απευθυνθήκαμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να δοθεί προσωρινή λύση και το οικονομικό κόστος της αγοράς τροφών να καλυφτεί από χορηγία”..

image

Προσωρινή λύση με .. χορηγία από τον εφοπλιστή  Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟ, για την κάλυψη του κόστους της συντήρησης και φροντίδας των αστυνομικών σκύλων που επιβαρυνε τους Αστυνομικούς συνοδούς της  ΕΛ.ΑΣ.
Σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε (18/03) στη Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων στο Μαρκόπουλο, με τον Ταξίαρχο Νικόλαο ΚΟΚΚΙΝΗ, παρουσία του Α/Δ ΒΛΑΧΑΚΗ, Διοικητή Υπ. Εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνοδών αστυνομικών σκύλων και του Α/Α Παναγιώτη ΣΑΡΛΑΜΗ, Τμηματάρχη Τμήματος συνοδών σκύλων, τέθηκε το ζήτημα που έχει ότι προκύψει, με την καθυστέρηση καταβολής της σχετικής αποζημίωσης με τις τροφές για τους  αστυνομικούς σκύλους να έχουν εξαντληθεί και δεν έχει εκδοθεί σχετικό κονδύλι για την προμήθεια τροφών.
Ο Ταξίαρχος από την πλευρά του, ενημέρωσε ότι “σύμφωνα με ενημέρωση που έχει από ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, το όλο ζήτημα τείνει προς την ολοκλήρωση του και είναι θέμα ημερών η σχετική διευθέτηση του”.
“Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και επαναλαμβανόμενη ανταπόκριση του τον εφοπλιστή  Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟ. Ευελπιστούμε ότι η οριστική λύση του προαναφερθέντος ζητήματος θα λάβει σάρκα και οστά σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μας διαβεβαίωσαν προκειμένου απαλλαχτούν, οι συνάδελφοι μας, συνοδοί αστυνομικών σκύλων από το πρόσθετο οικονομικό βάρος που έχουν επωμιστεί σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση..

image

Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.ΑΣ.Υ Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, ο Αντιπρόσωπος Π.Ο.ΑΣ.Υ Στεφανος ΠΑΝΔΗΣ, το μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α  Αντώνης ΤΡΑΚΑΛΑΣ και το μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α Δημήτρης ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ.