Προσαγωγές για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στο τμήμα Διωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προσαγωγή εμπλεκόμενων στην υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr ανάμεσα στους τρεις προσαχθέντες είναι δύο Αλβανοί, κι εξετάζονται στην Ασφάλεια προκειμένου να εξακριβωθεί η εμπλοκή τους στη δολοφονία καθώς και ο,τι γνωρίζουν για τις προπαρασκευαστικές επαφές που προηγήθηκαν στο σχεδιασμό της δολοφονίας του δικηγόρου.

Προανακριτικό υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις κατά την διεύρυνση  της μαφιόζικης εκτέλεσης του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του στη Νεάπολη Εξαρχείων, για το επιτελείο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής επέφερε στοιχεία και προέκυψε η εμπλοκή τριων ατόμων τα οποία φέρονται να σχετίζονται με τη δολοφονία του .

Εξετάζεται το κίνητρο της εντολής για τη δολοφονία του ποινικολόγου

Στα εργαστήρια της ΔΕΕ έχει αποσταλεί και κινητό τηλέφωνο που κατείχαν οι ύποπτοι κατά την προσαγωγή τους, ενώ έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία σχετικό αίτημα άρσης προκειμένου να προκύψουν οι επαφές και επικοινωνίες τους, σε σχέση με τη δολοφονία του ποινικολόγου.

Σε εξέλιξη η προανάκριση της Ασφάλειας.