Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Γεωργιανός για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων στο Πικέρμι

Ο Γεωργιανός κατηγορείται για ιδιαίτερα σκληρή ληστεία σε σπίτι υπέργηρου ζεύγους , Πικέρμι και συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει από το Τελωνέιο των Κήπως Έβρου με πλαστά έγγραφα

Φυλακιστήριο έλαβε, με την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 36χρονος Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη (14/05) στους Κήπους του Έβρου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, στην προσπάθειά του να βγει εκτός Ελλάδος. Σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού, εκκρεμούσε ένταλμα καθώς συμμετείχε στην ομάδα των δραστών που διέπραξαν την ιδιαίτερα σκληρή ληστεία σε βάρος υπέργηρων στο σπίτι τους στο Πικέρμι . Φέρεται ο κατηγορούμενος να ισχυρίστηκε ενώπιων της Ανακρίτριας, ότι ταξίδευε στη Χώρα του,  για οικογενειακό ζήτημα το οποίο αντιμετωπίζει και δεν επιχείρησε να διαφύγει από την Χώρα λόγω εγκληματικής δράσης.

Κατά το παρελθόν ο Γεωργιανός είχε συλληφθεί το 2008 και το 2018 για διακίνηση λαθρομεταναστών και για αδικήματα του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ το 2015 και το 2017 είχε κατηγορηθεί για κλοπές και διαρρήξεις στα Εξάρχεια και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Γεωργιανού, Δημήτρη Μπαλτζόγλου, προανακριτικά στοιχεία που θα προσκομίσει η υπεράσπιση, αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά σε βάρος της 20χρονης Caroline.