Προφυλακιστέα η 24άχρονη Έλενα, για το θανάσιμο τραυματισμό του 33άχρονου προαγωγού της.

Αρνήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας τα όσα ομολόγησε προανακριτικά, η 24άχρονη Έλενα. Με την ολοκλήρωση της απολογίας της, κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 24χρονη Έλενα, για τη δολοφονία του 33χρονου προαγωγού της Χάρη, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε (04/02) στον προαύλιο χώρο του νεκροταφείου Αχαρνών.
Η 24άχρονη, η οποία προανακριτικά είχε ομολογήσει πως σκότωσε τον 33άχρονο, γιατί όπως υποστήριζε την εξέδιδε, ενώπιον της 4ης ειδικής ανακρίτριας υποστήριξε πως δεν τον σκότωσε η ίδια, και υπέδειξε ως δράστη έναν αγνώστων στοιχείων άνδρα με τον οποίο τσακώθηκε το θύμα την επίμαχη νύχτα.
«Δεν τον σκότωσα εγώ. Βρέθηκαν στο νεκροταφείο με έναν γνωστό του και άρχισαν να μαλώνουν. Ο 33χρονος μου ζήτησε να φύγω, όπως και έπραξα. Όταν τον αναζήτησα μετά στο τηλέφωνο δεν μου απαντούσε και ανησύχησα. Δεν ξέρω τα στοιχεία του άνδρα που τον σκότωσε» ανέφερε στην απολογία της η 24χρονη.
Σε ερώτηση της Ανακρίτριας για τους λόγους που την οδήγησαν να ομολογήσει προανακριτικά ως δράστιδα της δολοφονίας, υποστήριξε ότι προέβηη στην ομολογία, ώστε να προστατέψει την οικογένειά της επειδή φοβήθηκε ότι θα θεωρούνταν ύποπτοι.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport