«Προφάσεις εν αμαρτίαις» οι ισχυρισμοί του Αλβανού οδηγού, στο τροχαίο με εγκατάλειψη της νεαρής φοιτήτριας από τα Χανία

«Όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος προσβάλλουν την κοινή λογική» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας

Το δικηγορικό γραφείο του νομικού Νίκου Ρουσσόπουλου, αναλαμβάνει την υποστήριξη κατηγορίας της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας, η οποία παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένη στο τροχαίο που προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) ο 26χρονος Αλβανός λαθρομετανάστης, ο οποίος την εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Σχολιάζοντας στο flahsnews.gr ο νομικός συμπαραστάτης της οικογένειας της 19χρονης φοιτήτριας, τους ισχυρισμούς του 26χρονου Αλβανού οδηγού, δήλωσε: «Όλα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Ο συγκεκριμένος έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίησή του. Δεν υπάρχει μεταμέλεια και δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και αυτά τα οποία προκλητικά ισχυρίζεται θεωρώ ότι τουλάχιστον προσβάλλουν την κοινή λογική. Ένας άνθρωπος που πραγματικά μετανιώνει για την πράξη του παραμένει στο συμβάν, κοιτά να βοηθήσει όσο μπορεί και όπως μπορεί και όχι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του προκειμένου να εξαφανιστεί. Μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει διαφυγή γι’ αυτόν, εμφανίστηκε και δήλωσε μετανιωμένος».

Την Τρίτη (29/11) ποινικολόγος Χανίων, με την οικογένεια θα μεταβούν στην Ανακρίτρια  η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, για να δηλώσει παράσταση στήριξης κατηγορίας.