ΘΣΝ: Κακουργηματική Δίωξη σε δύο Βούλγαρους που υποχρέωναν έγκυο Βουλγάρα σε επαιτεία

Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας ζευγάρι Βούλγαρων, οι οποίοι εξανάγκαζαν, με σωματική και ψυχολογική βία, έγκυο Βουλγάρα να επαιτεί

Κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατά συναυτουργία. Καθώς επίσης για απόπειρα βιασμού και για συνέργεια σε απόπειρα βιασμού, κατά περίπτωση, το ζευγάρι των Βούλγαρων, 51 και 53 ετών (άντρας-γυναίκα), παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν στην 6η τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Η 34χρονη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη Βουλγάρα κατήγγειλε σωματική και ψυχολογική βία από συμπατριώτες της, οι οποίοι την εξανάγκαζαν να επαιτεί σε καθημερινή βάση σε κεντρικές οδούς της πόλης, ενώ ο Βούλγαρος, όπως ανέφερε, αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν τη διερεύνηση της καταγγελίας και προχώρησαν στη σύλληψη του 51χρονου  και της 53χρονης Βούλγαρων υπηκόων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και απόπειρα βιασμού.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 34χρονη Βουλγάρα είχε ταξιδέψει συνοδευόμενη από την 53χρονη ομοεθνή της, στα τέλη Οκτωβρίου, η οποία εκμεταλλεύτηκε την οικονομική της δυσχέρεια την έπεισε να επαιτεί. Η εγκυμονούσα διέμενε στην οικία των δύο Βούλγαρων, οι οποίοι με την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας την εξανάγκαζαν να επαιτεί πολλές ώρες και να τους αποδίδει το σύνολο των χρημάτων που λάμβανε στην επαιτεία .