Σεπόλια: Ελεύθερος με Όρους ο 60χρονος- Είχε αγοράσει φωτογραφίες και βίντεο με τη 12χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην 33η τακτική Ανακρίτρια κατηγορούμενος, για το αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και τη ΔΗΕ, έχει ταυτοποιηθεί ο 60χρονος να κατέχει φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο στο οποίο απεικονιζόταν η 12χρονη ανήλικη από τα Σεπόλια, τα οποία είχε προμηθευτεί διαδικτυακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος υποστήριξε πως δεν συναντήθηκε με τη 12χρονη και σε επικοινωνία που είχε αναπτύξει με το προφίλ της ανήλικης, του είχε γινει αναφορά ότι πρόκειται για 17Χρονη, ενώ σημείωσε ότι ο συνομιλητής του, παρέπεμπε σε άτομο πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Ο ίδιος, παραδέχθηκε πως απέστειλε χρήματα- συνολικά €45 –  μετά από φόρτιση πίεση που δέχτηκε από το προφίλ της 12χρονης. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και με εγγύηση ύψους €5.000.

Την Τετάρτη (23/11) ελεύθερος μετά την απολογία τους είχε αφεθεί και 39χρονου ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την πληροφορική, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά. Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης €5.000 .