πρ.Συνοριακών Έβρου: “Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός κόσμος των Φερών ήταν αρωγός στη διασφάλιση των συνόρων από την βίαιη και μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών”

Στα Δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης παραπέμφθηκε ο 32χρονος Φεριώτης κτηνοτρόφος με τον πρόεδρο των Συνοριακών Εβρου να δηλώνει ανοιχτά τη στήριξή του

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, σε σχόλιό του στα κοινωνικά δίκτυα, στάθηκε στη βοήθεια που προσφέρουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στους συνοριοφύλακες.

«Εδώ και χρόνια και ειδικότερα τους τελευταίους έξι μήνες ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής των Φερών ήταν αρωγός και συμπαραστάτης των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης των ενόπλων δυνάμεων στην προσπάθεια της διασφάλισης των συνόρων της πατρίδας μας από την βίαιη και μαζική εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών. Σήμερα ένας νέος άνθρωπος , ένας κτηνοτρόφος της περιοχής οδηγείται στην δικαιοσύνη κατηγορούμενος σύμφωνα με το ρατσιστικό νόμο, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει στο έργο της ελληνικής αστυνομίας. Οι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας δεν πρόκειται να κοπούν ποτέ. Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».