“Πόσοι Αστυνομικοί υπηρετούν στο ΑΕΑ και πόσοι στα Επιτελεία?”

Με αφορμή τη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής με τον Αττικάρχη, για τις μηνιαίες αποσπάσεις Αστυνομικών από τις Υπηρεσίες της νοτιοανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στην Διεύθυνση Μεταγωγών, σχόλιο συνδικαλιστή Αστυνομικού.

“Πολύ ωραία τα είπε στο  Στρατηγό ο πρόεδρος της ανατολικής κ μετέφερε τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που εκπροσωπεί.

Όλα καλά μέχρι εδώ μόνο που α) πως άφησε η φυσική αλλά κ η συνδικαλιστική ηγεσία μια υπηρεσία όπως το μεταγωγών να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή της β) πηγαίνοντας ο πρόεδρος της δυτικής ή ανατολικής ( δεν έχω κάτι με τους συγκεκριμένους συνδικαλιστές ίσα ίσα τους θεωρώ καλούς κ άξιους ) κ ζητώντας να εξαιρεθούν ή να μειωθούν τα μέλη τους από τα μέτρα, γίνεται μετατόπιση του προβλήματος στις άλλες διευθύνσεις κ όχι επίλυση του γ) το προσωπικό που αποχώρησε από το μεταγωγών που ακριβώς βρίσκεται κ με τι καθεστώς (απόσπαση-διαθεση-μεταθεση)?
Υγ. Ένα καλό συνδικαλιστικό ερώτημα είναι πόσοι συνάδελφοι υπηρετούν στο ΑΕΑ κ πόσοι στα διάφορα επιτελεία?”, σχολιάζει ο Νίκος Μπαλουρδος, μέλος της ΠΟΣΥΦΥ