Ποινική δίωξη στους δύο Πακιστανούς για τη σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο Πακιστανοί δράστες επίθεσης σε βάρος νεαρής γυναίκας σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα του Κορωπίου, σε βάρος τους ασκήθηκε Ποινική Δίωξη, ενώ αναζητούνται οι τέσσερεις συνεργοί τους

Ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για απλή συνέργεια στην παραβίαση προσωπικών δεδομένων άσκησε ο Εισαγγελέας στους δύο Πακιστανούς οι οποίοι συνελήφθησαν ως δράστες επίθεση σε βάρος 25χρονης γυναίκας, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης, ομάδα έξι Πακιστανών, την κύκλωσε και της επιτέθηκε έξω από την πλαζ, ενώ περίμενε τον σύντροφό της , για να επιβιβαστεί στο όχημά του, για να επιστρέψουν στο σπίτι του. Οι δράστες σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα της αφαίρεσαν τη μπλούζα, ενώ βιντεοσκοπουσαν την επίθεση . Πληρώματα της ΔΙΑΣ προχώρησαν σε αναζητήσεις, προσήγαγαν στο ΤΑ Κρωπίας του δύο Πακιστανούς οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από την 25χρονη και συνελήφθησαν. Από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, προέκυψε το βιντεοληπτικό υλικό το οποίο ανέφερε η γυναίκα, και διακριβώθηκε ότι οι δράστες μετέδιδαν απευθείας στο διαδίκτυο τις πράξεις τους .

Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις ομοεθνείς τους και δράστες της επίθεσης, αναζητούνται ου περιστατικού.