Κορωπί: Πακιστανοί παρενόχλησαν νεαρή, της έσκισε τη μπλούζα και μετέδιδαν live τη σεξουαλική επίθεση- Συνελήφθησαν από ΔΙΑΣ

Σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση δέχθηκε νεαρή γυναίκα από ομάδα έξι Πακιστανών, ενώ είχε πάει για μπάνιο με το σύντροφό της κατά την ολιγόλεπτη παραμονή μόνη της στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Το απόγευμα της Κυριακής (06/06-18.00) και το νεαρό ζευγάρι ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν, αφού είχαν ολοκληρώσει την παραμονή τους στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο σύντροφο της 25χρονης γυναίκας, πήγε για να παραλάβει το όχημά τους από το χώρο στάθμευσης και σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, έξι Πακιστανοί την προσέγγισαν, την παρενόχλησαν και της επιτέθηκαν με αλαλαγμούς και ιαχές στη γλώσσα τους . Έντρομη η νεαρή γυναίκα, δέχθηκε επίθεση την οποία ένας εκ των δραστών κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ οι υπόλοιποι της έσκισαν τη μπλούζα, και συνέχιζαν να αλαλάζουν. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι δράστες τράπηκε σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Πληρώματα της ΔΙΑΣ μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα αναζητήσεις (06/06-19.45) εντόπισαν και προσήγαγαν δύο Πακιστανούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΤΑ Κρωπίας, αναγνωρίστηκαν από τη νεαρή ως εκ των δραστών της σε βάρος της επίθεσης και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους, πρόκειται για Πακιστανούς λαθρομετανάστες καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ηλικίας 36 και 20 ετών, οι οποίοι απασχολούνταν ως εργάτες γης στην ευρύτερη περιοχή. Σε έρευνα, στο κινητό του 36χρονου Πακιστανού λαθρομετανάστη, εντοπίσθηκε το βιντεοληπτικό υλικό και προέκυψε ότι μετέδιδαν σε απευθείας μετάδοση (“live streaming”) την επίθεσης σε πλατφόρμα κοινωνικού μέσου δικτύωσης το οποίο ερευνάται .

Οι δύο Πακιστανοί λαθρομετανάστες παραπέμφθηκαν (07/06) στον Εισαγγελέα με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή, ενώ όπως προέκυψε εκκρεμεί απόφαση απέλασής τους από τη Χώρα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων ομοεθνών τους δραστών στη σεξουαλική επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας .