ΠΟΑΣΥ: “Οι «γνωστοί άγνωστοι» προκαλούν την κοινωνική ειρήνη, επενδύοντας στην ένταση και την τρομοκρατία.”

Την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό των ενστόλων εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, “ως προς τις επιδιώξεις και τα απώτερα σχέδιά ” των δραστών-«γνωστών αγνώστων» οι οποίοι “προκαλούν την κοινωνική ειρήνη, επενδύοντας στην ένταση και στην τρομοκρατία” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωση με αφορμή τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, κατά Αστυνομικά στόχων, εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, προσδιορίζοντας δόλο στους «γνωστούς αγνώστους» για τις καταδρομικές εμπρηστικές επιθέσεις που έχουν πραγματοποιήσει.
“Οι κλιμακούμενες βίαιες επιθέσεις κατά Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και αστυνομικών υπαλλήλων σε περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων με πρωταγωνιστές τους «γνωστούς αγνώστους» και άλλους, προκαλούν την εύλογη ανησυχία και τον προβληματισμό μας ως προς τις επιδιώξεις και τα απώτερα σχέδιά τους. Σε μια περίοδο κατά την οποία η νέα Κυβέρνηση ευαγγελίζεται ένα νέο δόγμα αστυνόμευσης και με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σχεδιάζει την εξάλειψη αρνητικών φαινομένων του παρελθόντος, οι «γνωστοί άγνωστοι» προκαλούν την κοινωνική ειρήνη, επενδύοντας στην ένταση και στην τρομοκρατία.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις νοσηρές ενέργειες, εκφράζει την στήριξή του στους συναδέλφους που έχουν δεχθεί επιθέσεις και τους διαβεβαιώνει ότι δεν παρακολουθεί παθητικά τα γεγονότα.
Τις προσεχείς ημέρες, σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες δημόσιας στήριξης και αλληλεγγύης προς τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport