Πλατανίδια Μαγνησίας: Ελεύθερη η πρώην παίκτηρια του Big Brother, προφυλάκιση για τον σύντροφό της

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, η 44άχρονη αφέθηκε ελεύθερη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ προφυλακιστέο κρίθηκε ο 49άχρονος σύντροφός της, μέχρι τη δικάσιμο

Τρίτο πρόσωπο επικαλούνται η 44χρονη πρώην παίκτρια του Big Brother Ε.Π. και ο 49χρονος σύντροφός της ως κάτοχο του εργαστηρίου παραγωγής ναρκωτικών και των όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν στην αποθήκη του αγροκτήματος όπου βρίσκεται το σπίτι στο οποίο διέμεναν στα Πλατανίδια Μαγνησίας.

Το ζευγάρι απολογήθηκε την Τετάρτη (19/02) ενώπιον του Ανακριτή και φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον συνήγορό τους, και οι δυο υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατασχέθηκαν από την Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά εντοπίστηκαν σε μια αποθήκη του αγροκτήματος και ανήκουν στο πρόσωπο από το οποίο είχαν νοικιάσει τη μονοκατοικία, το οποίο όμως δεν γνωρίζουν προσωπικά.

Οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι από την κάνναβη που κατασχέθηκε, κατείχαν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα άνευ σημασίας ποσότητα και παραδέχθηκαν μόνο ότι τους ανήκουν τα μετρητά ύψους 12.000 ευρώ και 1.000 δολαρίων που κατασχέθηκαν στο σπίτι, για τα οποία είπαν ότι είναι δηλωμένα στην Εφορία καθώς προέρχονται από έσοδα του 49χρονου. Επίσης, υποστήριξαν ότι λόγω του απομονωμένου σημείου που βρίσκεται η μονοκατοικία τους, είχαν εγκαταστήσει κάμερα στην είσοδο για λόγους ατομικής τους ασφάλειας.