“Πήραν” τον “Τρελο” μόλις κατέβηκε από ΤΑΧΙ στην Κατεχάκη, 300m απο τη Λ.Μεσογείων

Χωρίς να του αφήσουν περιθώρια να αντιδράσει καθώς είναι γνωστός για τις παρορμητικές και απρόβλεπτες αντιδράσεις του, λόγω εθισμού του στην κοκαΐνη, το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο προχωρησε στη σύλληψη του 33χρονου

Γνωστός με το προσωνύμιο “Τρελός” μόλις αποβιβάστηκε από ΤΑΧΙ (27/09) με το μαύρο back pack “κολλημένο” πάνω του,  συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική. Ο 33χρονος μελαχρινός άνδρας, μετρίου αναστήματος, γυμνασμένος και με τατουάζ στο αριστερό χέρι φέρει το προσωνύμιο “τρελός” και ήταν αυτός που είχαν περιγράψει αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας στην τράπεζα Πειραιώς της Μητροπόλεως.

Σε επιτόπια έρευνα των αστυνομικών κατασχέθηκε στην κατοχή του 33χρονου μαύρη τσάντα στην οποία μετέφερε kalashnikov με πλήρη γεμιστήρα και δύο πιστόλια καθώς και τέσσερις γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων και μια άδεια εφεδρική στον πάτο της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr το Αντιτρομοκρατικό επιτελείο είχε εντοπίσει τον 33χρονο και τον είχε υπο παρακολούθηση. Μόλις τον είδα να αποβιβάζεται από το ΤΑΧΙ στο οποίο επέβαινε στη Λ.Κατεχάκη, 300μ από τη στροφή στο ύψος της Λ.Μεσογείων, χωρίς να του αφήσουν περιθώρια να αντιδράσει προχώρησαν σε σύλληψη.

Ο 33χρονος δραπέτης φυλακών Λάρισας μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να εξεταστεί για τρείς ληστεία στην Αττικη, με πιο πρόσφατη τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στην οδό Μητροπόλεως.
Ο “τρελος” στα στοιχεία Φ.Τζ, διατηρεί επαφές στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Εξετειε ποινή φυλάκισης στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Λάρισας, 46 ετών και 5 μηνών για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
Από τις 2 Αυγούστου, είχε κριθεί δραπέτης καθώς παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας και αναζητούταν.
Είχε περιγράφει μέσα από τις καταθέσεις πελατών και υπαλλήλων της τράπεζας Πειραιώς στη Μητροπόλεως και είχε “αναγνωριστεί” από Αστυνομικούς, όταν με συνεργό του είχαν εισβάλλει (14/09) με kalashnikov και πιστόλι, στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν ως συνεργό του πρώην κρατούμενο με εμπλοκή σε αμιγώς ποινικές υποθέσεις, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο 33χρονος “τρελος” μετέφερε τον οπλισμό σε κρησφύγετο η προετοίμαζε ενέργεια και θα παρέδιδε σε συνεργους του το βαρύ οπλισμό.