Αντιεξουαστής και Δραπέτης Φυλακών σε σύμπραξη προς “ενίσχυση του επαναστατικού ταμείου” η ληστεία στην τράπεζα

Το τατουάζ “κάρφωσε” τον δράστη της ληστείας και οι σχέσεις του με δραπέτη ποινικό συνεργό του έδωσαν την ταυτότητα τους στο επιτελείο της ΕΛΑΣ

Σε παλαιότερη δημόσια δήλωση του ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και απερχόμενος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε κάνει πρώτη αναφορά στη σύμπραξη του “χωρου” με άτομα του κοινού Ποινικού σε κοινές δράσεις με “απαλλοτριώσεις”(σσ ληστείες) τραπεζών “προς ενίσχυση του επαναστατικού ταμείο” για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα!

Η ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας στο τραπεζικό υποκατάστημα της Μητροπόλεως 53, στο κέντρο της Αθήνας ανέδειξε παλαιούς “γνώριμους” στην Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατικό επιτελείο της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, πρόκειται δραπέτη φυλακών καθώς είχε παραβιάσει άδεια που είχε λάβει, ανήκει στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, και κατά το παρελθόν έχει συμπράξει με καταδικασθέντα σε πολυετή κάθειρξη, τρομοκράτη. Συνεργός του φέρεται ποινικός με τον οποίο είχαν έρθει σε επαφή στις φυλακές.

Από κοινού τους αποδίδεται διαπραξη τουλάχιστον δυο ληστειών σε τράπεζες – στην Εθνική Τράπεζα (10/08) στα Πετράλωνα, με την απειλή kalashnikov και περιστρόφου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και σε τράπεζα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης (18/08) με την απειλή υποπολυβόλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.