ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: ΤΩΡΑ- Πυροβολισμοί. Σε εξέλιξη Αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, απόπειρα ληστείας (16/02-08.25) με πυροβολισμούς, στην περιοχή των Πετραλώνων.

image

09.30- Άτομο επικοινώνησε με το 100 και δήλωσε θύμα τροχαίου, ως αναβάτης δικύκλου, σε κοντινή απόσταση από το Super Market . Το Πλήρωμα περιπολικού, εντόπισε το δίκυκλο το χαρακτηριστικά του οποίου παρέπεμπαν στις περιγραφές των αυτοπτών κατά την απόπειρα ληστείας στο super market, ενώ μετέφεραν τον τραυματία με σταθμό του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό. Κατά την εξέταση- ακτινογραφία, διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από βολίδα πυροβόλο στο γλουτό, και εξετάζεται η συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας στο super market,στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ένας δράστης συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί του, σε αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε Super market στην οδό Τρώων.
Οι δύο από τους δράστες σύμφωνα με πληροφορίες, με την απειλή όπλων αποπειράθηκαν ληστεία (16/02-07.40) στο super market.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις δράστες εισέβαλλαν στο κατάστημα, από την πύλη τροφοδοσίας και επιχείρησαν να κινηθούν προς το λογιστήριο όπου υπήρχαν οι εισπράξεις του Σαββατοκύριακου. Αυτοπτες μαρτυρες κάτοικοι της περιοχής, ενημέρωσαν την Αστυνομία ενώ υπάλληλοι ενεργοποίησα το μπουτον ασφαλείας σε περίπτωση ληστείας και στο σημείο μετέβη περιπολικό της ΑΔ. Αντιμέτωποι με τα πληρώματα των πρώτων περιπολικών οι ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
Οι δράστες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχείρησαν διαφυγή με δίκυκλο, ωστόσο ο τρίτος αναβάτης- συνεργός, βρέθηκε στο οδόστρωμα τραυματίας.
Ο δραστης- τραυματίας επιχείρησε πεζός, από παρακείμενο εγκαταλελειμμένο οίκημα, διαφυγή, με τους Αστυνομικούς να τον εγκλωβιζουν και τον συλλαμβάνουν. Σε ταράτσα γειτονικού οικήματος, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε όπλο το οποίο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά εργαστήρια. Στην περιοχή παραμένει έντονη Αστυνομική Δύναμη.
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport