Πετράλωνα: «Αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα, με την επιμέλεια των παιδιών να έχει ανατεθεί με απόφαση»

Η μητέρα των παιδιών που φέρονται να βιάστηκαν από τον πατέρα τους, στα Πετράλωνα, μίλησε μέσω της δικηγόρου της

Καταγγελία στο Τμήμα Προστασία Ανηλίκων από το 2017, αναφέρει σε δήλωση μέσω του δικηγόρους της, ότι είχε υποβάλλει η μητέρα των τριών αδελφιών που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους και το περιβάλλον του, όταν η οικογένεια ζούσε στα Πετράλωνα. Η ίδια αναφέρει ότι είχε δει στα παιδιά της μία «περίεργη συμπεριφορά» και όταν ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει υπέβαλλε ασφαλιστικά μέτρα και αιτήθηκε διαζύγιο, με το συζυγό της όπως δηλώνει να αρνείται να υπογράψει.

Στη δήλωσή του ο νομικός συμπαραστάτης της μητέρας των τριών αδελφιών, αναφέρει, «Η μητέρα δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τη θέση της σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μόνο ενώπιον των αρμόδιων Αρχών. Εκεί απευθύνεται από το 2017 και έπειτα. Έχει ζητήσει την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα των παιδιών και τον αποκλεισμό του από την επικοινωνία του με τα παιδιά, η επιμέλεια των οποίων έχει ανατεθεί με απόφαση. Έχει ζητήσει με εξώδικη όχληση προς τον φερόμενο ”συγγραφέα” την άμεση επιστροφή του παιδιού στην οικία της μητέρας. Συναισθανόμενη τη δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα παιδιά της, δηλώνει πως έχει πράξει ό,τι απαιτήθηκε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή.

Υποβάλλει την έκκληση να παύσει κάθε ενόχληση της ίδιας καθώς και της ανήλικης θυγατέρας της και ζητά να μην χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα της ίδιας και της οικογένειάς της και επιφυλάσσεται για τα νόμιμα δικαιώματά της έναντι όσων δεν σέβονται την προσωπικότητά της και τη δυσφημούν. Καλό θα είναι να μην διαστρεβλώνονται τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας, όπως έγινε σε συνέντευξη της δικηγόρου κυρίας Πλαστήρα, η οποία δήλωσε ότι έχουν κάνει καταγγελία και τα τρία παιδιά, που δεν είναι αληθές».

«Αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα, αποκλεισμό από την επικοινωνία του με τα παιδιά,  η επιμέλεια των οποίων έχει ανατεθεί με απόφαση»