Πετράλωνα: Αδέλφια κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμό και τη μητέρα για συγκάλυψη

Στο όριο της ενηλικίωσης, δύο αδέλφια, κατήγγειλαν τους γονείς του για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ήταν ανήλικα

Το κακοποιητικό περιβάλλον και τη σεξουαλική σε βάρος τους κακοποίηση που βίωναν από τον πατέρα τους, κατήγγειλαν 17χρονος και η 22χρονη αδελφή του. Όπως καταγγέλλουν ο πατέρα τους βίαζε τα δύο παιδία του, ενώ τα “προωθούσε” και σε φίλους του, ενώ ήταν σε ηλικία το αγόρι 7ετών και η νεαρή σήμερα γυναικά 12χρόνων.

Παράλληλα τα δύο αδέλφια, στρέφονται νομικά και κατά της μητέρα τους, για την οποία αναφέρουν στην καταγγελία τους, ότι γνώριζε τη σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος τους από τον πατέρα της οικογένειας, και ήταν παρούσα στους βιασμούς ωστόσο συγκάλυπτε τις πράξεις του συζύγου της.

Σε ηλικία 7ετών το αγόρι της οικογένειας είναι μιλήσει σε εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο φοιτούσε, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στο οικογενειακό περιβάλλον και υπήρξε παρέμβαση από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια είχαν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά το 2018, σε βάρος των γονιών τους, υπόθεση που έχει παραπεμφθεί σε προκαταρκτική εξέταση. Η υπόθεση επανέρχεται σε διερεύνηση μετά από νέα καταγγελία που υπέβαλλαν τα δύο αδέλφια κατά της μητέρας για συγκάλυψη.