Περιστέρι: Τροχαίο ατύχημα για οδηγό οχήματος- Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πρόσοψη καταστήματος (φωτο)

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία

Ελαφρά τραυματίσθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (19/04-21.30)  ο οδηγός εν κινήσει οχήματος επί της οδού Σικάγου στο Περιστέρι, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημά του εξετράπη της πορείας του, και κατέληξε στην πρόσοψη καταστήματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο οδηγός του ασημί Skoda Octavia, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κινούμενος στη γειτονιά του Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι, με κατεύθυνση από την πλατεία Αγίου Γεωργίου προς την πλατεία Δέγλερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το όχημα προσέκρουσε αρχικά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, και κατέληξε στην πρόσοψη δύο καταστημάτων σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Περιστερίου ενώ παρέσυρε και μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου. Οι περίοικοι από τον θόρυβο βγήκαν στο δρόμο και ειδοποίησαν την Τροχαία, ενώ παρείχαν τις συνδρομή στον οδηγό του οχήματος να απομακρυνθεί από το όχημά του.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας είχε αποτέλεσμα καθώς δεν υπήρχαν πεζοί στο σημείο του ατυχήματος

Στο σημείο του ατυχήματος, μετέβησαν πληρώματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ κλήθηκαν και υπάλληλοι του Δήμου Περιστερίου προς αποκατάσταση των ζημιών.

Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του  ατυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία Περιστερίου.

________________________________________________
* dytikesmaties.gr