Περιστέρι: «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», υποστηρίζει ο Πακιστανός λαθρομετανάστης- Παραιτήθηκε ο νομικός συμπαραστάτης του

Ο Σάνι ο Πακιστανός, λαθρομετανάστης ως καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου, φέρεται να υποστηρίζει ότι δολοφόνησε τη συντροφό του, γιατί αναφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το κοράνι και ήθελε να σταματήσει να την ακούει

Ο Πακιστανός λαθρομετανάστης δολοφόνος της συντρόφου του, μεσα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου, οδηγήθηκε  (09/08-11.00) στο Ανακριτικό γραφείο για να απολογηθεί σε όσα του καταλογίζονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία απο πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και για την απόπειρα του να διαφύγει από την χώρα.

Κι ενώ επρόκειτο να απολογηθεί ο 22χρονος Σανυ Πακιστανός λαθρομετανάστης δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου, ο νομικός συμπαραστάτης του Φασσέας, λόγω διαφωνίας τκ πρωί της Τρίτης (09/08) παρατηρήθηκε των καθηκόντων του μετά τον ισχυρισμό του εντολέως του για τα οσα προηγήθηκαν το βράδυ στο διαμέρισμα του Περιστερίου.

Έκλεισε το στόμα στη 17χρονη Νικολέττα Καρολίδου, για να μη μιλάει, και όταν κατέρρευσε  νεκρή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι της έριχνε νερο για να συνέλθει καθως θεώρησε ότι είχε λιποθυμήσει. Αυτα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 22χρονος Σανι, ο Πακιστανός λαθρομετανάστης καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας Καρολίδου.

Σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Πακιστανού λαθρομετανάστη ως καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 17χρονης συντρόφου του, η οποία υπογράφηκε από τον Εισαγγελέα το Σάββατο (06/08) το μεσημέρι, επιβάλλεται να έχει απολογηθεί έως και αύριο (10/08) για την ανθρωποκτονία, καθώς λήγει το πενθήμερο που ορίζει ο νόμος για την απολογία του. Ο Δικαστικός Λειτουργός πρόκειται να ορισει εκ νεου αυτεπάγγελτα συνήγορο, για την απολογία του .