Περιστέρι: Περιπολικό είχε κρίνει ύποπτη την κίνηση του κλεμμένου δικύκλου με τον ανήλικο να παραβιάζει Stop και συγκρούστηκε με όχημα

Ο 17χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε το STOP και η κλεμμένη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Ο 17χρονος μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, Νίκος Γιαννόπουλος, κατέληξε συνεπεία θανατηφόρου τροχαίου, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (15/05) στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου, στο Μπουρνάζι.

Όπως διακριβώθηκε στη συνέχεια, το δίκυκλο είχε κλαπεί νωρίτερα από την περιοχή του Περιστερίου, έξω από το κατάστημα «Ελληνικό». Σύμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr πλήρωμα της Άμεσης Δράσης είχε εντοπίσει το δίκυκλο με τους δύο αναβάτες και καθώς είχε κρίνει ύποπτες τις κινήσεις των αναβατών, τους ακολουθούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 17χρονος οδηγός του δικύκλου, αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, και παραβίασε το STOP.

Ο 17χρονος, ο οποίος ήταν μαθητής στο 2ο ΕΠΑΛ Ιλίου, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, και συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό τουβστο κεφάλι καθώς δε φορούσε κράνος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Τροχαία Περιστερίου, ενώ σε βάρος του ανήλικου συνεπιβάτη σχηματίστηκε δικογραφία για την κλοπή της μοτοσικλέτας, και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα.