Ζωγράφου: Καταγγέλει τον πρώην σύντροφό της και φίλο του ότι επιχείρησαν να την πνίξουν, μέσα στο σπίτι της και κατέληξαν στο κρατητήριο

Η γυναίκα καταγγέλει τον πρώην σύντροφό της, και συνομήλικο φίλο του, για βίαιη επίθεση μέσα στο διαμέρισμα της, όταν τους άνοιξε την πόρτα, ωστόσο και η ίδια συνελήφθη μετά από σε βάρος της μήνυση 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κλήθηκαν πληρώματα της ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της Τρίτης (16/05-05.30), στο διαμέρισμα του Ζωγράφου και προσήγαγαν τρια άτομα στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του ΑΤ Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την 35χρονη καταγγέλουσα, οι δύο άντρες με τέχνασμα εισέβαλαν στο σπίτι της και αποπειράθηκαν να ασκήσουν βία «διά στραγγαλισμού». Η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, και πλήρωμα μετέβη στο διαμέρισμα όπου συνέλαβε τους δύο νεαρούς άνδρες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και την 35χρονη, καθώς οι δυο 26χρονοι κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της για ξυλοδαρμό.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και για εξύβριση.