Περιστέρι: Παιδεραστές- δύο Αλβανοί και 83χρονος- ασελγούσαν στη Νικολέτα σε ηλικία 11ετών και τον 8χρονο αδελφό της

Στο Μακροχώρι Ημαθίας, ήξεραν την ιστορία της Νικολέτας και των ανήλικων αδελφιών της, τα οποία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και η μητέρα με τα δυο παιδιά αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα

Η 17χρονη Νικολέττα, η οποία δολοφονήθηκε από τον 21χρονο Πακιστανό σύντροφό της, στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι (01/08) κηδεύτηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας, στον τόπο καταγωγής της.

Πριν εξι χρόνια (2016- 2017), η- τότε- 11χρονη Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς -26 και 28ετων- και 83χρονο κάτοικο της περιοχής. Ήταν η αφορμή που η μητέρα με τα δυο ανήλικα παιδιά, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψει το χωριό τους και να εγκατασταθούν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος εκ των Αλβανών δραστών διατηρούσε ερωτική σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας καθώς είχε χωρίσει και έμενε μαζί με τα τέσσερα, ανήλικα παιδιά της. Με τον 28χρονο ομοεθνή του, βίαζαν, αποπλανούσαν και ασελγούσαν στα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του, ενω τα εξωθούσαν στον 83χρονο παιδεραστή τα ανήλικα αδέλφια επί πληρωμή.

Ο 83χρονος απεβίωσε πριν δικαστεί ενω οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν κι αποφυλακίστηκαν ένα χρόνο αργότερα (2019), καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών. Ο Εισαγγελέας άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου και παραπέμφθηκαν να δικαστούν από διαφορετική σύνθεση Δικαστών και ενόρκων. Κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος φίλος του.

Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίει ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόδικος στη Γερμανία.