Περιστέρι: Τον Πακιστανό “Σανυ” αναζητούν οι Αρχές ως ύποπτο δράστη δολοφονίας της 17χρονης συντρόφου του

Η συσκευή κινητού του 21χρονου Πακιστανού ο οποίος ακούσει στο όνομα “Σανυ” παραμένει εκτός λειτουργίας ενώ από τα ευρήματα κατά την αυτοψία ηταν ο τελευταίος που είδε εν ζωή τη 17χρονη σύντροφό του

Με καταθέσεις προσώπων από το στενό οικογενειακό περιβάλλον προκειμένου να αποσαφηνιστούν λεπτομέρειες για τη σχέση του νεαρού μεικτού ζευγαριού και έρευνα σε χώρου που κατά το προηγούμενο διάστημα είχε παρούσα ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος ακούει στο όνομα “Σανυ”, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ωστόσο μαρτυρίες από τους περίπου δέκα ομοεθνείς συγκατοίκους του Πακιστανού, στο οίκημα που διέμεναν στο Περιστέρι, αναφέρουν ότι επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (01/08), μαζεψε τα υπάρχοντά του και τους ενημερώνει πως φεύγει από την Ελλάδα.

Ο Πακιστανός φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη σύντροφό του Νικολέτα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι. Το απενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο του 21χρονου και το γεγονός της απουσίας του τον καθιστούν βασικό ύποπτο ως δράστης του εγκλήματος.

Η μητέρα της ανήλικης η οποία εργάζεται σε σουβλατζίδικο, ανησύχησε, καθώς η Νικολέτα δεν είχε επικοινωνία (01/08) μαζί της, και ζητησε από το σύντροφό της να μεταβεί στο διαμέρισμά της στην οδό Αραχωβης στο Περιστέρι για να την αναζητήσει καθώς οι κλήσεις της παρέμειναν αναπάντητες. Μαζί με τη δεύτερη κόρη της συντρόφου του και αδελφή της 17χρονης, άνοιξαν τον διαμέρισμα και εντόπισαν την έφηβη Ρομά απο την Ημαθία νεκρή στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια η έφηβη είχε χάσει τη ζωή της με ασφυκτικό θάνατο καθώς ο δράστης της έκλεισε στόμα και μύτη με τα χέρια του, έχοντας αφήσει σημάδια στο πρόσωπο της. Ενδεικτικό της αντίστασης που προέβαλε η 17χρονη τα σημάδια αμυνας τα οποία εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της κατά τη νεκροψία στη σκηνή εγκλήματος.