Περιστέρι: Το κίνητρο της δολοφονίας και ενδείξεις για γυναίκα δράστιδα του εγκλήματος με 29μαχαιριές

Ως έγκλημα πάθους, εξετάζουν Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία του 41άχρονου μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κύπρου στο Περιστερι. Με ενδείξεις, μαρτυρίες και προανακριτική ευρήματα, οι Αστυνομικοί εκφράζουν την εκτίμηση οτι δράστης του εγκλήματος μπορει να ειναι ..γένους θηλυκού.

Στο σώμα του 41άχρονου ο ιατροδικαστής καταμέτρησης 29τραύματα από μαχαίρι. Οπως καταγράφεται στην έκθεση νεκροτομής- ακομα και σε σημεία που για να προκληθεί θανατηφόρο πλήγμα, τα τραύματα είναι επιδερμικά με μικρο βάθος με το δραστη να περιγράφεται ως περιορισμένης μυικής δύναμης, ενδεχομένως και γυναίκα.

Ο δολοφόνος του 41άχρονου, είχε μίσος και εκδικητική μανία στο πρόσωπό του.

Με τραυματα στην πλάτη και το λαιμό, ο 41άχρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του. Ωστόσο ο δολοφόνος συνέχισε να καταφέρει πλήγματα με το μαχαίρι  στο σώμα του θύματος, ενώ ήταν νεκρος.

Εργάζονταν ως αποθηκάριος στις αποθήκες μεγάλου Ελληνικού Σούπερ Μάρκετ.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να σκηνοθησε τη ληστεία, καθώς ο δράστης απέσπασε το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο του θύματος χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση ενώ καταθέσεις λαμβάνονται από πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με το θύμα καθώς από τις πρώτες μαρτυρίες περιγράφεται κλειστός άνθρωπος χωρίς πολλές κοινωνικότητες και κύκλο επαφών