Περιστέρι: Έρευνα για τα αίτια θανατου νεαρής γυναίκας απο τον Πακιστανό φίλο της- Εντοπίσθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου 17χρονης απο το Μακροχώρι Ημαθίας η οποία εντοπίσθηκε νεκρή απο τη μητέρα της, στο διαμέρισμά της αναζητούν σε αυτοψία και απο τη νεκροψία οι Αρχές

Η 17χρονη από τη νεκροψία φέρει μώλωπες στο σώμα της, χωρίς ωστόσο να προκύπτουν οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν και αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής. Στο διαμέρισμα της οδού Αραχωβης στο Περιστέρι δεν εντοπίζονται ευρήματα παραβίασης και έρευνας με την εκτίμηση να προηγήθηκε επεισόδιο με γνωριμό της πρόσωπο της. Στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν προσαχθεί και εξετάζεται φιλικό ζευγάρι καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το θάνατο της 17χρονης ενώ αναζητείται ο φικος της απο το Πακιστάν.

Την νεαρή εντόπισαν στο χώρο η μητέρα και η αδελφή της, όταν την αναζήτησαν μετά τα μεσάνυχτα (02/08) και ήταν ήδη νεκρή.

Για τους ερευνητές της Ασφάλειας, αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής προκειμένου να προκύψουν ευρήματα που θα κατευθύνουν τις έρευνες αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή τα αίτια θανάτου της αποδίδονται σε άλλη αιτία.