Περιστέρι: Διάρρηξη σε διαμέρισμα αστυνομικού, αφαίρεσαν πακτωμένο χρηματοκιβώτιο με το υπηρεσιακό του όπλο και γεμιστήρες

Κακοποιοί παραβίασαν παράθυρο στο διαμέρισμα αστυνομικού στο Περιστέρι, και σήκωσαν το πακτωμένο χρηματοκιβώτιο μέσα στο οποίο φύλασσε τον ατομικό υπηρεσιακό του εξοπλισμό

Ο διώκτης του εγκλήματος βρέθηκε να δηλώνει θύμα διαρρηκτών, όταν κατά την επιστροφή του στο διαμέρισμά του, διαπίστωσε την παραβίαση και κλοπή από το διαμέρισμά του, και άμεσα ενημέρωσε τους συναδέλφους του .
Οι δράστες, όπως προέκυψε κατά την αυτοψία στο διαμέρισμα του αστυνομικού στο Περιστέρι, με διαρρηκτικά εργαλεία και σε χρόνο κατά τον οποίο ο ένστολος απουσίαζε, παραβίασαν το παράθυρο και εισήλθαν στο εσωτερικό του. Αφού ερεύνησαν τους χώρους τα έπιπλα και τα δωμάτια του διαμερίσματος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν πακτωμένο χρηματοκιβώτιο. Με εργαλεία αποκόλλησαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο και αφαίρεσαν, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο χώρο, και αποχώρησαν προς απροσδιόριστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με την καταγγελία του Αστυνομικού, μέσα στο χρηματοκιβώτιο, φύλασσε το υπηρεσιακό του πιστόλι, τρεις γεμιστήρες και 50 φυσίγγια και χρήματα.
Προανάκριση για τη διάρρηξη, η οποία αποδίδεται σε δράστες του κοινού ποινικού, διενεργεί η Ασφάλεια, ωστόσο εξετάζεται αν δράστες της διάρρηξης, γνώριζαν ότι στο διαμέρισμα διαμένει αστυνομικός της ΕΛΑΣ. Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, έχουν λάβει δείγματα DNA και αποτυπώματα από τους χώρους του διαμερίσματος και τα σημεία στα οποία εντοπίστηκε η παρουσία των δραστών, προκειμένου να εξετασθούν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, στο ενδεχόμενο να πρόκειται για δράστε με ποινικό μητρώο.