Δομοκός: Βιασμός και δολοφονία σε live streaming αποκαλύφθηκε κατά την έρευνα εξαφάνισης των δύο Πακιστανών

Οι αστυνομικοί έλαβαν σχετική ενημέρωση από συμπατριώτη των δύο Πακιστανών ο οποίος έμαθε για τη βιντεοκλήση και όσα εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην καλύβα τους

Απρόσμενη εξέλιξη έχει η δήλωση εξαφάνισης δυο Πακιστανών εργατών γης από την περιοχή του Παλαμά Δομοκού, όπου δούλευαν σε κτηνοτροφική μονάδα. Εκτιμάται ότι ο 38χρονος με ορμες και υπό την επήρεια μέθης, επιτέθηκε με σκοπό να βιάσει τον 20χρονο συμπατριώτεμη του ενω ήταν σε εξέλιξη live βιντεοκλήση για όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στην καλύβα τους.

Οι αστυνομικοί έλαβε ενημέρωση με έξι ημέρες καθυστέρηση, ανήμερα των Θεοφανείων από 42χρονο συμπατριώτη τους ο οποίος κατήγγειλε την εξαφάνισης των δύο Πακιστανών. Οπως ανέφερε στις τοπικές Αρχές, φιλικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, είχε παρακολουθήσει τη live μετάδοση από το κινητό του με εικόνα και ήχο μέσα από την καλύβα, όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Στο εσωτερικό της καλύβας οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενα σκεπάρνι με αιματηρή εντυπώματα και αιματοβαμμένα ρούχα, ευρήματα τα οποία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει διαπραχθεί ανθρωποκτονία.

Ο 38χρονος στη βιντεοκλήση ομολόγησε τις διαθέσεις του και τις ορμές του στον συμπατριώτη τους, ο οποίος διαμένει στη Χώρα τους, όπου διαβιούν η σύζυγος και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Οπως υποστήριξε ο μάρτυρας ο κοινός γνωστός τους, είχε επικοινωνήσει από το Πακιστάν με τον 38χρονο συμπατριώτη τους ο οποίος ήταν μαζί με τον 20χρονο στην καλύβα τους, κι εμφανίστηκαν από κοινού μεθυσμένοι στη βιντεοκλήση. Μαρτυρία χωριανού ανέφερε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προμηθεύτηκαν μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού για να γιορτάσουν στην καλύβα την έλευση του νέου έτους.

Υποστήριξε επίσης ότι ο 38χρονος παρενοχλούσε  σεξουαλικά τον 20χρονο ομοεθνή τους και μεταξύ τους ξέσπασε βίαιος καυγάς, με τον νεαρό να επιτίθεται στον 38χρονο, λίγο πριν η κλήση διακοπεί. Έκτοτε οι δύο Πακιστανοί αγνοούνται ενω δεν έχει εντοπιστεί ούτε το ποδήλατο του 20χρονου  .

Στις έρευνες συμμετέχει με τη συνδρομή ιχνηλάτη σκύλου της 1ης ΕΜΑΚ, χωρις να έχουν εντοπίσει τους δυο Πακιστανούς ή το ποδήλατο του 20χρονου.