Περίμεναν τον Κουφοντίνα στην εξοδό του από τον Κορυδαλλό, αναμεσά τους και ο γιος του ΠτΒ (Φωτο)

Ο γιος του προέδρου της Βουλής, καθώς και  συλληφθείς  μεταξύ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ανέμεναν τον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, να εξέλθει του Κορυδαλλού έχοντας λάβει 48άωρη άδεια. “Ουδέν σχόλιον” η απάντηση του ΠτΒ.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ_ΤΡΟΜΟ_ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ_ΒΟΥΤΣΗΣ

Συνοδεύουν τον τρομοκράτη της 17Ν,  Δημήτρη Κουφοντίνα, στην έξοδό του από την πύλη του Κορυδαλλού, η σύζυγός του Σωτηροπούλου ο γιος της Έκτορας καθώς και η συνήγορος Ιωάννα Κούρτοβικ.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές και συμπαθούντες οι οποίοι αναμένουν (09/11) τον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα να εξέλθει την πύλη των Φυλακών Κορυδαλλού άτομο που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη κατηγορούμενος ως μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Με καπέλο jokey, κι ενα ακόμα άτομο ξεχωρίζει ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας και υποστηρικτές του κατάδικου τρομοκράτη και τον αγκαλιάζει στην πύλη του Κορυδαλλού.  Πρόκειται για το Γιώργο Βούτση- Βογιατζή γιο του Προέδρου της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Με σύνθημα «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά» ανέμεναν την έξοδο του κατάδικου τρομοκράτη

Με επαφές στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ο Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής, είχε συλληφθεί (Οκτώβριος 2007) και καταδικάστηκε για τη ληστεία η οποία αποδόθηκε στους “ληστές με τα μαύρα” του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη. Ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τη ληστεία, όχι όμως και για τη χειροβομβίδα που βρέθηκε στην τσάντα του, υποστηρίζοντας ότι “η ιδεολογία του δεν θα του επέτρεπε να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές”.

Φέρεται να συμμετείχε στην «εξέγερση» στις Φυλακές – Νοέμβριο 2008-, με τη συμμετοχή κρατουμένων από όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

«Με τη ληστεία ήθελα να δείξω την αντίθεσή μου στο τραπεζικό σύστημα» φέρεται να είχε υποστηρίξει ο γιος του Νίκου Βούτση και της πρώην συζύγου του, Σοφίας Βογιατζή, τον Απρίλιο του 2008, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που θα αποφάσιζε για την ποινική του μεταχείριση ως προς την προσωρινή κράτησή του.

ΤΡΟΜΟ_ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ_ΑΔΕΙΑ_ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ_ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ_ΕΚΤΟΡΑΣ_ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ

Ο Γιώργος Βούτσης- Βογιατζής καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλακή για τη ληστεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού εξέτισε 17 μήνες και έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο το 2010, έχοντας εκτίσει την ποινή του.

4282698

Ερωτηθείς για το θέμα από δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βότσης, αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε στο «ουδέν σχόλιον».

Σε ανακοίνωσή της με αποδέκτη το Σταύρο Κοντονή η ΝΔ αναφέρεται με  «υστερόγραφο» στην παρουσία του υιού του προέδρου της Βουλής, στην ομάδα υποστήριξης τον κατάδικου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

»Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη» αναφέρει η ΝΔ.