Δημοσιοποίηση στοιχείων για το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη (ΦΩΤΟ& Video)

Με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, δημοσιοποίηση στοιχείων και φωτογραφιών για τον καθ ομολογίαν δράστης δολοφονίας της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, για 5ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο  ώστε να εξασφαλίσει τη δόση του.
Σύμφωνα με την Αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

FB_IMG_1510248355109
Σε βάρος του 58άχρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο καθ ομολογίαν δράστης, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (10/11).

Ο καθ ομολογίαν δράστης, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (10/11). Με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του 58άχρονου στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στα κοινωνικά δίκτυα, μεταξύ άλλων η αδελφή της 32άχρονης Εφοριακού σχολίασε για τον καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, “Καθαρμα εφαγες την αδελφη μου για 5 ευρω κ ενα κινητο να πεθανει το κτηνος”.

ΕΛΑΣ_ΖΕΜΠΕΡΗ_ΣΧΟΛΙΑ

Ενώ πολίτες έσπευσαν να συλληπηθούν την Κωνσταντίνα Ζέμπερη, για την αδελφή της, τα σχόλια στην δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του 58άχρονου, σεσημασμένου τοξικομανούς Αρμένη, Εμμανουήλ Εσσατζανιάν- Σοροπίδη, εξέφραζαν οργή και αγανάκτηση για το αδιανόητο έγκλημα σε βάρος της νεαρής γυναίκας.