Πέραμα: Επιχείρησε να περασει στο θρανίο της και να στηριχτεί στο παράθυρο, καθως ήταν ανοιχτό επεσε στο προαύλιο, η μαθήτρια της Β Γυμνασίου

Η μαθήτρια της Β τάξης του Γυμνασίου Περάματος,  νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο καθως έχει σπάσει τον καρπό και τη λεκάνη της και αναμένεται να χειρουργηθεί

Μια νεανική επιπολαιότητα, κατά την αλλαγή καθηγητών την τελευταία ώρα του μαθήματος, στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος  και η 14χρονη μαθήτρια της Β τάξης βρέθηκε με πτώση από τον 3ο όροφο στο προαύλιο (01/12) του Σχολικού Συγκροτήματος.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες συμμαθητές της ανήλικης μαθήτριας της Β Γυμνασίου, σε αλλαγή των καθηγητων, η μαθήτρια «ανέβηκε στην έδρα και χόρευε, όταν άκουσε πως πλησίαζε η καθηγήτρια, επιχείρησε να στηριχθεί στο παράθυρο για να “περάσει” στο θρανίο της. Καθώς το παράθυρο ήταν ανοιχτό χωρίς να το αντιληφθεί καθως το κάλυπτε η κουρτίνα γλίστρησε και έπεσε στο προαύλιο».

Άμεσα ενημερώθηκαν οι εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του Γυμνασίου, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο χώρο, παρέλαβε την ανήλικη μαθήτρια και οι διασώστες τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων.

Στο Νοσοκομείο καθως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μαζί με την 14χρονη μαθήτρια βρίσκονται ο αδελφός και η μητέρα της καθως ο πατέρας της οικογένειας είναι ναυτικός και ταξιδεύει.

Η κατάθεση υγεία της ανήλικης, κρίνεται σοβαρή, καθώς φέρει κατάγματα στα άκρα και λεκάνη και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο ωστόσο είναι εκτός κινδύνου ζωής.