Πέραμα: Μαθήτρια Γυμνασίου έπεσε από το μπαλκόνι ορόφου στο Σχολικό Συγκρότημα

Η μαθήτρια έχασε την ισορροπία της ενώ βρισκόταν στη σχολική αίθουσα και επεσε απο μπαλκόνι ορόφου του Σχολικού Συγκροτήματος στο οποίο φοιτά και με πτώση στο κατέληξε στο προαύλιο

Η 14χρονη μαθήτρια της Β τάξης του Γυμνασίου, υπό συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί- ενώ βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας της στον 3ο όροφο, έχασε την ισορροπία της, και με πτώση κατέληξε στο προαύλιο.

Ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (01/12-14.00) κι ενώ τα μαθήματα είχαν μια ώρα για να ολοκληρωθούν στο 3ο Γυμνάσιο Περάματος, η 14χρονη προκάλεσε αναστάτωση και στο χώρο επικράτησε πανικός.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και σταθμοί της Αμεσης Δράσης, με την 14χρονη να μεταφέρεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NantiaReport.gr, η ανήλικη μαθήτρια δηλώνεται πολυτραυματίας και θα χρειαστεί μακρά νοσηλεία.

Από το Υπουργείο Παιδείας στη Σχολική Μονάδα ενημερώθηκαν και έχουν μεταβεί Ψυχολόγοι σε στήριξη των συμμαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για αβλεψία, ατύχημα ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο να πρόκειται για “νεανική επιπολαιότητα” να έσπρωξαν την 14χρονη και  κατέληξε στο προαύλιο.