Πένθος στην ΕΛΑΣ- Κατέληξε σε μακρά νοσηλεία Αστυνομικός τραυματίας σε τροχαίο

Τραυματίσθηκε βαρύτατα σε τροχαίο και παρέμεινε σε μακρά νοσηλεία ο Αστυνομικός της ΔΑ Ηρακλείου Κρήτης ωστόσο πάρα την ιατρική φροντίδα κατέληξε τα ξημερώματα στο σπίτι του

Ο Αστυνομικός Κώστας Λεονταράκης είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην παραλιακή Ηρακλείου στις 4 Σεπτεμβρίου το 2015. Νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε στις 3 Απριλίου του 2016 σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα κι επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας  συμπαραστάτες την οικογένειά του και συναδέλφους του.

Σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Γιώργος Πικράκης αναφέρει, «Καλέ μου φίλε Κώστα. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι αυτά τα 7 σχεδόν χρόνια έδωσες άνιση μάχη σαν πραγματικό “λιοντάρι”. Η οικογένειά σου θυσίασε τα πάντα και ο αγώνας τους δίπλα σου ήταν παροιμιώδης πάνω από τα ανθρώπινα όρια πολλές φορές. Ήσουν από τους πιο καλόψυχους και άξιους αστυνομικούς. Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε και συνάδελφε.. θα σε θυμόμαστε όλοι χαμογελαστό όπως ακριβώς σε ζήσαμε.

Η κηδεία του Αστυνομικού Κώστα Λεονταράκης θα τελεστεί τη Δευτέρα (14/03) στις 15.30 το μεσημέρι με στρατιωτικό άγημα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης.