Πέλλα: Κατέληξε Αστυνομικός στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, νοσηλευόταν με κορωνοϊό- Ήταν πατέρας ανηλίκου

Ο Αστυνομικός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ,  καθώς είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid19

Ο Αρχιφύλακας Ανδρέας Τύπος, ηλικίας 52ετών, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας Αριδαίας Πέλλας, κατέληξε (02/12) λόγω λόγω επιπλοκών που προκάλεσε στον οργανισμό του ο κορωνοϊός, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλευόταν επί 10 ημέρες (17/11) στο νοσοκομείο Έδεσσας και (25/11) μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ όπου κατέληξε. Ο 52άχρονος Αστυνομικός δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο ο ιός του είχε προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές και νωρίς το απόγευμα (02/12) κατέληξε.

Πρόκειται για το δεύτερο μέλος της Αστυνομικής οικογένεια που καταλήγει λόγω κορωνοϊού, μετά τον 50άχρονος Αστυνομικό από τη Ροδόπη, ο οποίος είχε καταλήξει  (01/12) στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, λόγων νεφρικής ανεπάρκειας που του προκάλεσε η νόσος.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr , τον τελευταίο μήνα 45 τουλάχιστον Αστυνομικοί διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊο, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας, Κώστας Τσαβδαρίδης.

Ανα την επικράτεια περισσότεροι από πεντακόσιοι Αστυνομικοί έχουν διαγνωστεί θετικοί καθώς έχουν προσβληθεί από τον Covid-19, εκ των οποίων οι 23 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Χώρας, ενώ τρεις έχουν εισαχθεί σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο Αστυνομικός από την Αριδαία της Πέλλας, ήταν πατέρας 16χρονου παιδιού .