Πελασγία: Έφηβος εξανάγκασε ανήλικο να ενεργήσει σε βάρος του ασελγείς πράξεις και συνελήφθη – Για παραμέληση κρατείται και η μητέρα του

Με καταγγελία γονέα, εντοπίσθηκε έφηβος ο οποίος εισήλθε στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και εξανάγκασε ανήλικο να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του

Ενώπιον του Εισαγγελέα παραπέμφθηκε (08/06) με την ποινική δικογραφία, έφηβος ηλικίας 15ετων, καθώς επίσης και η μητέρα του η οποία συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στην περιοχή της Πελασγίας, σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gt, γονείς 9χρονου κατήγγειλαν (06/06) στην Ασφάλεια, 15χρονο κάτοικο της περιοχής για εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, ο έφηβος εισήλθε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου όπου εντόπισε τον ανήλικο γιο τους και αφού κατέβασε το παντελόνι του, εξανάγκασε το αγόρι να τον θωπεύσει.

Ο χρόνος μετέβη στο σπίτι της οικογένειας του και περιέγραψε όσα ο 15χρονος τον εξανάγκασε να κάνει και οι γονείς του υπέβαλλαν μήνυση.

Με την αυτόφωρη διαδικασία το απόγευμα της Τετάρτης (07/06) ο 15χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα παραπέμφθηκε ενώπιον του το πρωί της Πέμπτης (08/06). Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθη και κρατείται επίσης η μητέρα του η οποία επίσης πρόκειται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα.