Κορυδαλλός: Αναζητήσεις για τους δράστες διπλής ανθρωποκτονίας- Ενέδρα με πυρά Kalashnikov στούς δύο κουνιάδους της “νύχτας”

Τους δράστες ανθρωποκτονίας από την περιοχή του Κορυδαλλού, αναζητούν με σήμα του Κέντρου τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας

(08/06-00.30)  Εντοπίστηκε φλεγόμενο μαύρο όχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, το οποίο εκτιμάται να πρόκειται για το όχημα διαφυγής των εκτελεστών. Στο σημείο έχει ενημερωθεί και μετέβη κλιμάκιο της ΔΑΑ και της ΔΕΕ.

(08/06-00.15) Κατέληξε στα τραύματα του και ο σοβαρά τραυματίας. Όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία, είχε δεχθεί πυρά από πολεμικό τυφέκιο ενώ βρισκόταν σε όχημα Smart. Ο ίδιος προσπάθησε να καλυφτεί και κατέφυγε σε παρακείμενο υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας με τους δράστες να τον εντοπίσουν και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής.

Πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο Βασίλης Ρουμπέτη, ο οποίος είχε απασχολήσει σε υποθέσεις της Δίωξης Εκβιαστων ως συνεργάτης του δολοφονημένου Βασίλη Στεφανάκου, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον επίσης δολοφονημένο Γιάννη Σκαφτούρο. Ο ίδιος στην υπόθεση δολοφονίας του οπαδού του ΠΑΟ στη Λ.Λαυριου είχε περιγράφει ως ο “ταρίφας”, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και έδινε “παρόν” στο ΤΑ Νίκαιας Ρέντη. Από ενημέρωση του NantiaReport.gr επέβαινε σε θωρακισμένο τζιπ Mercedes με τους δράστες να έχουν ανοίξει τις πόρτες του οχήματος του και να τον πυροβολούν με Kalashnikov, με το θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο κουνιάδος του Διονύσης Μουζακίτης ο οποίος επίσης φέρεται να είχε απασχολήσει σε υποθέσεις της “νύχτας” και τον συνόδευε όταν δέχθηκα τη δολοφονική επίθεση ενώ είχε εκτίσει έξι χρόνια ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, σε αναζητήσεις οχήματος- τζιπ -Ford kuga μαυρο- με τους δυο επιβαίνοντες να φέρουν βαρύ οπλισμό ως δράστες ανθρωποκτονίας στην περιοχή του Κορυδαλλού, επί της Σοφίας Βέμπο, έχουν ενημερωθεί τα πληρώματα της νυχτερινής περιπολίας (07/06-23.20).

Πηγή ενημέρωσης του NantiaReport.gr αναφέρει για έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία, σε ένοπλο επεισόδιο στην περιοχή του Κορυδαλλού (07/06-23 15) Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι ο νεκρός έχει απασχολήσει σε υποθέσεις της “νύχτας” σε περιοχές της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής και η Δίωξη Εκβιαστων της Ασφάλειας Αττικής.