Πειραιάς: Στα Δικαστήρια με αλεξίσφαιρο ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Γεωργίας Πούτου στη Σαλαμίνα

Μεταγωγή με αλεξίσφαιρο για τον καθ’ομολογίαν δράστη δολοφονίας της συντρόφου του, Γεωργίας Πούτου, στο πατρικό της στη Σαλαμίνα προκειμένω ενώπιον του Εισαγγελέα να τού καταλογιστεί η Ποινική ευθύνη της πράξης του

Στα Δικαστήρια Πειραιά αφίχθη η μεταγωγή του 71χρονου Χρήστου Παττακού, καθ’ ομολογίαν δράστη δολοφονίας της 43χρονης συντρόφου του, Γεωργίας Πούτου, στο πατρικό της σπίτι στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης (05/12) στα “Γαριδάδικα” στο Κερατσίνι, μέσα  στο αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει μετά το ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ τους το βράδυ της Παρασκευής, και είχε κριθεί καταζητούμενος από το πρωί της Τετάρτης (05/12-06.00) μετά τη δολοφονία της Γεωργίας Πούτου. Μαζί του, είχε την καραμπίνα με την οποία φέρεται να πυροβόλησε και έπληξε θανάσιμα την 43χρονη σύντροφό του.

Ο ίδιος φέρεται να αγόρασε το κυνηγετικό όπλο από “έναν Αλβανό στη Σαλαμίνα”, όπως υποστήριξε όταν δύο ημέρες πριν το επεισόδιο μεταξύ τους, την περασμένη Τετάρτη (29/11) “την βρήκα με άλλον. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε” και καθώς  ο ίδιος δε δεχόταν ότι τον έχει εξαπατήσει, αποφάσισε να τη σκοτώσει όπως ανέφερε ο ίδιος στην προανακριτική απολογία του.

Το πρωί της Τετάρτης (05/12) αφού ο 15χρονος γιος της Γεωργίας Πούτου, αναχώρησε για το ειδικό σχολείο με ΤΑΧΙ, προσέγγισε το πατρικό της σπίτι στο οποίο είχε καταφύγει, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δύο φορές και τη σκότωσε.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει το μεσημέρι του Σαββάτου (02/12) για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο κινητό της την εφαρμογή κουτί πανικού, το οποίο δεν ενεργοποίησε.

Όπως διακριβώθηκε, μετά το έγκλημα ο 71χρονος πήγε σε καφέ στο Κερατσίνι, όπως συνήθιζε με φίλους του ώς θαμώνας και λίγη ώρα αργότερα περίπου στις 7:30, χαιρέτησε και αποχώρησε από την επιχείρηση – με τον ιδιοκτήτη της καφετέριας- να έχει αποχωρήσει περίπου στις 11:00 (05/12).