Πειραιάς: Με προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα ως “Πάνος Ερωτιάρης” ο βιαστής της νεαρής γυναίκας στη Φιλαδέλφεια

Συνελήφθη στον Πειραιά, με ένταλμα στα στοιχεία του, και κατά την προανακριτική έρευνα προέκυψαν τα προφίλ που είχε δημιουργήσει με τα οποία επικοινωνούσε με ανυποψίαστες γυναίκες ως..  “Πάνος Ερωτιάρης”

Ο 31χρονος με ελληνικό ΔΑΤ,  είναι σεσημασμένος με ποινικό παρελθόν καθώς έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης σε Σωφρονιστικό Κατάστημα ενώ το 2008 είχε απασχολήσει για κλοπή τσάντας στον Πειραιά, το 2010 για παράβαση του νόμου περί όπλων στον Πειραιά, το 2012 για αντιποίηση στολής και το ίδιο έτος για κλοπή στα Καμίνια.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό της 18χρονης, στα προφίλ που διατηρεί είχε αναρτήσει φωτογραφίες του σε περιπτύξεις με γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και μητέρα νηπίου, ενώ ο ίδιος δεν είναι παντρεμένος ενώ δηλώνει αρραβωνιασμένος . Ωστόσο σε αναρτήσεις στα διαφορετικά προφίλ που διατηρούσε ο δράστης του βιασμού της 18χρονης, είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις φωτογραφιών βρεφικών ειδών ώστε να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ως “πατέρας νηπίου”. Μεταξύ άλλων με τα ψευδώνυμα προφίλ, εμφανιζόταν στα κοινωνικά δίκτυα ως «Πάνος Ερωτιάρης», «Panos Erotiaris», «Panos Loco», «Λιοντάρι Πειραιωτης» τα οποία εξετάζονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες .

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεση, εξετάζουν ο 31χρονος με το ίδιο modus operadi, να έχει διαπράξει και άλλους βιασμούς. Για την αποκάλυψη της δράσης του, οι αστυνομικοί έχουν υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης στοιχείων του, στο ενδεχόμενο γυναίκες θύματα του να τον αναγνωρίσουν ως δράστη, σε βάρος τους πράξεις βίας και κακοποίησης.