Αγ.Δημήτριος: Είδε τους κλέφτες των προβολέων του Smart του, τους καταδίωξε μαζί με Αστυνομικούς και τους συνέλαβαν στο Smart που επέβαιναν

Τους δράστες κλοπής των προβολέων από το σταθμευμένο Smart όχημά του, αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του, ενημέρωσε την Αστυνομία τους καταδίωξαν και τους εγκλώβισαν

Σχεδον μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (23/03-00.50) οι επιβαίνοντες σε λευκό Smart, εμφανίστηκαν σε γειτονιά του Αγιου Δημητρίου. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες, ο ένας επιτηρει την περίμετρο ενώ ο συνεργός του προσεγγίζει το σταθμευμένο λευκό smart, σκύβει και με εργαλείο αποκολλά τον προφυλακτήρα και τα DrL φώτα από τη μάσκα του Smart. Μσζι με το συνεργό του, επιβιβάζονται σε λευκό Smart και αποχωρούν προς τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σε επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Smart με την Άμεση Δράση, στην περιοχή μετέβησαν πληρώματα της ΔΙΑΣ και καταδίωξαν τους δράστες εγκλωβίζοντας το λευκό Smart που επέβαιναν στην οδό Λιδορικίου με τους αστυνομικούς να να τους συλλάβουν.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων των δύο δραστών εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για Αλβανούς 18χρονων και 20ετών κατοίκους Μοσχάτου, με το Smart στο οποίο επέβαιναν να είναι ιδιοκτησίας του αδελφού του 18χρονου. Ενώ για τον 20χρονο, προέκυψε ότι είχε συλληφθεί σε καταδίωξη- πριν ένα χρόνο- όταν αρνήθηκε να σταματήσει με τη μηχανή του σε έλεγχο της αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τ.Α Αγίου Δημητρίου και με τη δικογραφία σε βάρος τους παραπέμφθηκαν (23/03) στο Αυτόφωρο.