Πειραιάς: Γυναίκα, με τραύμα στο κεφαλι, απο πυροβόλο όπλο, μετά απο καβγά μέσα σε καφε -μπαρ

Με σοβαρό τραυματισμό  στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο μετά από επεισόδιο μέσα σε καφετέρια, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, 24άχρονη γυναίκα.

Δέχθηκε βολίδα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι (04/11-08.00) μέσα σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22 στα Μανίατικα του Πειραιά. Αιμοφυρτη σε κρίσιμη κατάσταση με ασφθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη κατάσταση.

Περίοικοι ενημέρωσαν για σοβαρό επεισόδιο και καυγά μεταξυ ζευγαριού το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αμεσα περιπολικά και δίκυκλα της ΔΙΑΣ μετέβησαν στο γνωστό καφέ μπαρ στα Μανιάτικα.

Φέρεται ο 40άχρονος Γ.Β ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ να διαπληκτίστηκε με τη σύντροφό του, να απέσπασε όπλο που κατείχε παράνομα και στην προσπάθειά του να το πάρει πίσω, το όπλο να εκπυρσοκροτεί. Η 24άχρονη με τραύμα από τη βολίδα του όπλου στο κεφάλι,πέφτει αιμόφυρτη στο δάπεδο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ και σύντροφος της 24άχρονης ΜΚ, φέρει απίσης διαμπερές τραύμα στον ώμο, από τη βολίδα του ίδου όπλου, που ο 40άχρονος κατείχε παράνομα.

Ο ΓΒ φέρεται να υποστηριξε στους αστυνομικόυς της ασφάλειας Καμινίων, που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ότι η 24άχρονηΜΚ απείλησε διάβημα αυτοχειρίας, και επιχείρησε να την αποτρέψει, με το όπλο -που δεν έχει εργοστασική ασφάλεια- να εκπυρσοκροτεί. Ο 40άχρονος ΓΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για ιατροφαμακευτική φροντίδα. Με δικογραφία για την παράνομη κατοχή του όπλου, συνελήφθη.

Η 24άχρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ωστόσο η Ασφάλειας Καμινίων, εκτός από την εκδοχή του “ολέθριου παιχνιδιού” που κατέληξε σε σοβαρό αιματηρό επεισόδιο, εξετάζει ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.