Πειραιάς: 24ώρες μετά την απελευθέρωσή του, ενημέρωσε τις Αρχές ο έμπορος καπνικών προϊόντων

Επέστρεψε στην οικογένειά του ο 51άχρονος έμπορος καπνικων προϊόντων μετά την βίαιη απομάκρυνσή του έξω από την επιχείρησή του στην Ακτή Θεμιστοκλέους στο Πειραιά.

Στην Ασφάλεια Αττικής προσήλθε για κατάθεση ο 51άχρονος έμπορος καπνικών προϊόντων που προμηθεύει πλοία, για τον οποίο είχε δηλωθεί αρπαγή όταν καθαρίστρια της επιχείρησης που διατηρεί είδε αγνώστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να τον απομακρύνουν βίαια μέσα σε van.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, η κατάθεσή του είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα παρά ουσιαστική συνδρομή στην έρευνα.

Ο 51άχρονος φέρεται να ενημέρωσε μετα την παρέλευση πλέον του 24ώρου ότι επέστρεψε στην οικια του, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δράστες ή όσα μεσολάβησαν.

Ο 51άχρονος  δεν προσδιόρισε τον χώρο κράτησης ούτε το σημείο που τον εγκατέλειψαν

Όπως φέρεται να καταθέτει ο 51άχρονος, δεν έδωσε χρήματα στους δράστες,  και τον άφησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (03/01, προσδιορίζει περίπου στη 13.00 την ώρα) σε σημείο που δε γνωρίζει και ουτε είναι σε θέση να υποδείξει. Με ΤΑΧΙ σε μια διαδρομή σχεδόν ώρας, κστοακατευθύνθηκε στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά και επικοινώνησε με τηνοικογένεια του.
Σε ερώτηση γιατί δεν επικοινώνησε άμεσα με τις Αρχές που τον αναζητούσαν μετά την απελευθέρωση του, φέρεται να υποστήριξε, «ήθελα να ηρεμήσω».

Στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας δεν υπέδειξε  τους δράστες, επιμένει ότι δε  θυμάται λεπτομέρειες, καθώς φορούσαν κουκούλες, ενώ τους έδειξε τα σημάδια στο πρόσωπο του, καθώς υποστήριξε οτι τον είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο ενώ τον κρατούσαν με δεμένα τα χέρια.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.