Γρεβενά: Αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτο με τραύμα στο κεφάλι διακομίστηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Γρεβενών στο Νοσοκομείο ο 21άχρονος Ροδίτης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει», ανέφεραν συγγενικά του πρόσωπα.

Οι συγγενής του υποστηρίζουν ότι ο 21άχρονος δεν αποδέχεται τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, ενω υποστήριξε ότι «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση, επιρρίπτουν εκατέρωθεν τις ευθύνες, με τον 21αχρονο Ροδιτη να κατηγορεί τον 19άχρονο Αλβανο για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας. Ωστόσο ο Αλβανός φίλος του 21αχρονου υποστήριξε στις Αρχές ότι την ευθύνη για τη δολοφονία ανήκει στο φίλο του, όταν η Ελένη Τοπαλούδη αρνήθηκε να ικανοποιήσει όσα της ζητούσε.

Κατα την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν τραύματα  από πάλη, με την εκτίμηση ότι ενδέχεται να ήταν ακινητοποιημένη και οι δύο νεαροί να συνεργάστηκαν στη δολοφονία και την απόκρυψη της αναίσθητης φοιτήτριας .