Κέρκυρα: «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου»- Με σιδηρολοστό χτύπησε στο κεφάλι την 29άχρονη κόρη του

Δε μπορούσε να δεχτεί τη σχέση της κόρης του με έναν άντρα από το Αφγανιστάν και ύστερα από έντονη λογομαχία, τη σκότωσε.

Η έντονη λογομαχία, όταν τον επισκέφτηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά για να του ευχηθεί για τη νέα χρονιά, εξελίχθηκε σε καυγά. Ο 52άχρονος ομογενής από την Αλβανία, δεν μπορούσε να δεχτεί τη σχέση της 29άχρονης κόρης του με τον άντρα από το Αφγανιστάν, ο οποίος ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στο νησί.

Με σιδηρολοστό της κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, για να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.

Έγκλημα Κέρκυρα_αγγελική Πέτρου

Οι έρευνες αναζήτησης για την 29άχρονη Αγγελική Πέτρου, ξεκίνησαν όταν ο Αφγανός σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνιση της, καθώς δεν εμφανίστηκε (02/01) στην εργασία της. Ως βασικός ύποπτος κρίθηκε ο πατέρας της 29αχρονης Αγγελικής, ο οποίος οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και τελικά ομολόγησε ενω υπέδειξε το σημείο όπου ήταν θαμμένη η κόρη του.

Στην πίσω πλευρά της μονοκατοικίας όπου διέμενε ο πατέρας, εντόπισαν οι Αστυνομικοί θαμμένο το πτώμα της 29άχρονης. Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση- νεκροψία, έφερε συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο κεφάλι.

Κατά την αυτοψία στο ισόγειο της μονοκατοικίας, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι η 29άχρονης Αγγελική, πάλεψε για τη ζωή της και προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο. Ο δράστης μόλις απέκρυψε το πτώμα της στην πίσω αυλή, καθάρισε το σπίτι και παρέμεινε στο εσωτερικό του.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου», φέρεται να ζητούσε από τους Αστυνομικούς πριν ομολογήσει

Όπως κατέθεσε ο Αφγανός φίλος της 29άχρονης στους Αστυνομικούς, η σύντροφός του, δεν είχε καμία επαφή με τη μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια- από όταν εγκατέλειψε την Κέρκυρα και ζει μόνιμα στην Αλβανία- ενώ επικοινωνούσε μόνο με τον πατέρα της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του 52άχρονου Αλβανού πατέρα της 29άχρονης, και μετήγχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
Η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων.