Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 15άχρονος για τη δολοφονία του 17άχρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου.

Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης ανηλίκων στην Κόρινθο, εκδόθηκε το φυλακιστήριο του 15άχρονου, κατ ομολογίαν δράστη, για τη δολοφονία του 17άχρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου, στην Κάτω Αχαΐα.
wpid-drasths_axagia_2.jpgΠροφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 15άχρονος για τη δολοφονία του 17άχρονου φίλου του, Γιώργου Αλεξανδρόπουλου, μετά απολογία του (16/09) μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει και λάβει.
Ο ανήλικος κατ ομολογίαν δράστης, υπό την αυστηρή συνοδεία Αστυνομικών, με αλεξίσφαιρο, μετήχθη στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, προκειμένου να απολογηθεί.

wpid-blurimage14-9-2015-2-48-22.jpg.jpeg
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15άχρονος μαθητής, αν κι έχει παραδεχθεί και ομολόγησε τη δολοφονία του 17άχρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου (13/09) στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Κάτω Αχαΐας, φέρεται να μην έχει κατανοήσει τι έχει συμβεί, ενώ όλες τις ημέρες που παρέμενε κρατούμενος, φέρεται να δηλώνει μετανιωμένος, καθώς όπως μεταφέρει ο συνήγορός του Χρ.Τσόλκας, υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει τον 17άχρονο με τον οποίο διατηρούσε φιλικές επαφές, αλλά να τον εκφοβίσει..

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport