Πάτρα: Νεκροί, παππούς, ο εγγονός του και μια γυναίκα, σε θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της πόλης

Θανατηφόρο δυστύχημα στη νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, σε μετωπική οχημάτων με συνέπεια οι δύο οδηγοί και ο εγγονός του ηλικιωμένου ζευγαριού, να ανασυρθούν νεκροί

Το μαύρο Jaguar (24/09-23.00) το οποίο οδηγούσε ο 66χρονος Δημήτρης Σκαρλάτος, στο οποίο επέβαιναν η 62χρονη σύζυγός τους, και ο τρίχρονος συνονόματος εγγονός τους, είχε κατεύθυνση την Πάτρα. Με άλλο όχημα, και σε όμορφη πορεία, ακολουθούσαν οι γονείς του 3χρονου αγοριού. Υπό συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, το πολυτελές όχημα, το πολυτελές όχημα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου, ως οδηγός.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν, ότι το πολυτελές αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά από το πότισμα της νησίδας

Ο 66χρονος έχασε αμέσως τη ζωή του, ενώ το τρίχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε. Σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που φέρει, νοσηλεύεται και η 62χρονη σύζυγος του οδηγού.
Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ, και κατέληξε ως πολυτραυματίας τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/09)

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 66χρονος Δημήτρης Σκαρλάτος, ζούσε στην Γερμανία κι είχε έρθει στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα, για τον γάμο του παιδιού του που τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, νεκροί είναι ο Δημήτριος Σκαρλάτος του Ευαγγέλου 66 ετών με καταγωγή από την Παραλία Πατρών, ο 3χρονος εγγονός του Δημήτρης Σκαρλάτος του Ευαγγέλου και η 53χρονη Μαρία Αλεξανδράτου του Μενελάου, κάτοικος εν ζωή Ρίου.

Προανάκριση για αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί η Τροχαία Πάτρας.